Over mij

Ik ben Linda, 33 jaar oud en ik woon in Schothorst, Amersfoort. Sinds 2015 ben ik naast mijn baan in de GGZ ook werkzaam als gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in voeding en de effecten daarvan op gezondheid en gewicht. Door alle ‘hypes’ rondom het onderwerp voeding wilde ik wel eens weten hoe het nou allemaal écht werkte en ben ik naast mijn baan de opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding en de huidige ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding, zijn een mooie basis om ook anderen te kunnen helpen met het aanpassen van hun voedingspatroon en/of het voorkomen en beperken van hun overtollige kilo’s. Een mooie aanleiding om als zelfstandig gewichtsconsulente te starten met Vitalinda! Bij Vitalinda krijg je geen streng dieet waarbij je honger hebt en alleen maar worteltjes en sla mag eten: ik geloof namelijk niet in ‘lijnen’ of ‘diëten’ maar ben voorstander van pure en gezonde producten.

Af en toe wat lekkers hoort daar ook bij, anders houd je het niet vol en dan bereik je je doelen niet. Zonde! Het is een kwestie van bewuste keuzes maken en daar help ik je graag bij. Vitalinda biedt begeleiding op maat, is laagdrempelig en betaalbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een gratis en vrijblijvende kennismaking! Groetjes, Linda Vivié-Kas