Gewichtsbeheersing

Traject gewichtsbeheersing.

Wil je (eindelijk) van je extra kilootjes af?
Kies dan voor een traject gewichtsbeheersing bij Vitalinda.

We starten met een intake waar we jouw situatie en wensen in kaart brengen. Ter voorbereiding op het eerste consult krijg je een voedingsdagboek waarin je een bepaalde periode zo concreet en eerlijk mogelijk invult wat je eet en drinkt.
Aan de hand van het ingevulde voedingsdagboek wordt je huidige voedingspatroon geanalyseerd en ontvang je een persoonlijk advies.

Tijdens het eerste consult bespreken we je huidige voedingspatroon, de uitkomsten van de voedingsanalyse en je persoonlijke advies.
Vaak is de eerste stap naar het bereiken van je ideale gewicht het normaliseren van het voedingspatroon.

Daarna ben je een bepaalde periode bij mij onder begeleiding in de vorm van consulten.
De duur van het traject en de frequentie van de consulten zijn per persoon verschillend.
Dat hangt af van de gestelde doelen, je voorgang en de mate van begeleiding waar jij je prettig bij voelt.

In het begin van het traject zullen de consulten elkaar sneller opvolgen. Daarna, als je de slag te pakken hebt, zal er meer tijd tussen de consulten zitten.
Bedenk dat het proces van veranderen en afvallen de tijd nodig heeft; wennen aan je nieuwe voedingspatroon en geleidelijk afvallen is veel beter voor je lichaam dan het welbekende crash-dieet.

Tijdens een consult weeg ik je, bespreken we je voortgang en help ik je met de obstakels waar je tegen aan loopt.
Je leert wat gezonde keuzes zijn en wat niet, zodat je ook in de toekomst op een verantwoorde gezonde manier kunt omgaan met voeding. Naast inhoudelijke informatie kun je bij Vitalinda ook rekenen op een stuk persoonlijke coaching.

Je ontvangt een persoonlijk dossier met jouw persoonlijke advies, je aantekeningen, je voorgang en praktische informatie.

Vitalinda biedt begeleiding in losse consulten en in pakketten van 5 of 10 consulten.

Ook wanneer je andere wensen hebt dan wat er hierboven beschreven staat kun je contact opnemen met Vitalinda, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie, prijzen en actuele acties kun je contact opnemen met Vitalinda.